Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
my new friend
Friday, April 20, 2012 • 7:00 AM • 0 comments



hyep...banyak betul la dugaan..tapi tak pe ..nak citer pasal apa erk..???a'a dah tau dah...kat skolh ade sorang kawan yg matanya bulat,dan itu membuat orang ramai cemburu.dia suka sangat  makan buah..macam-macam sebab tu nama dia AnIs frUitY....semua kak senior knal diA (x sampai suku pun sebenarnya).dia tersangat pandai "she like a teacher" samapi di sini je kot..


0 Comments:

Post a Comment


|