Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
PBS
Saturday, May 19, 2012 • 12:33 AM • 1 comments



bila hati berkata aku cuma menurut saje..sekarang ni aku dah tak dak feeling langsung kat mana mana senior p0n..sekarang ni hati punya susah sebab ade PBS...dah la minggu lepas exem minggu depan p0n exam jugak dah la semua subjektif aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! tension betul la nak kena study xpi selalunya aku akan studo = study + tido 


1 Comments:

Blogger SYOLIHAH ISAHAK said...

jangan tension2 adik, belajar dengan tenang n dgn kesungguhan InsyaAllah boleh...semua benda bermula dari susah xp lama2 akn jd senang jugak ok

July 23, 2012 at 6:29 AM  

Post a Comment


|