Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Harapan!
Monday, June 3, 2013 • 7:55 AM • 0 comments



harapan? harapan tu apa..?? harapan tu macam kepercayaan la! kalau bagi harapan jangan bagi harapan yang tinggi sebab takut harapan tu palsu dan bila harapan tu palsu ia akan lebih buatkan hati kita rasa sakit yang teramat sangat! mehh sini cik biru kelabu nak cer pasal satu kisah pasal harapan.... alkisahnya bermula apabila Arisya mula sedar yang dia sudah terpikat dengan Akhmal anyway  depa dua memang rapat sejak sekolah menegah lagi.. Arisya selalu ada untuk Akhaml dan Akhmal pon macam tu.. time depa dua form 5 depa dua pernah digosipkan berCOUPLE dan start tu Arisya mula sedar yang dia dah jatuh hati dengan si Akhmal..Arisya tak pernah bagitahu tentang perasaan dia dekat Akhmal sebab takutt nanti hubungan depa dua akan rengang so Arisya pendam ja.. kolej depa dua sama so takda masalah nak jumpa dan depa dua makin rapat .. Arisya rasa dia bahagia sangat sebab dekat dengan Akhmal.. Akhmal kat kolej selalu take care Arisya even kalau ada lelaki yang nak mengorat Arisya pon dia tak bagi sampai dia belasah kawan tu *so sweat*.. time tengah hari Arisya duduk sorang dekat kafe tetiba Akhmal berbisik  kat telinga Arisya mereka terlalu hampir sehinggakan Arisya boleh merasa kehangatan nafas Akhmal "SAYA SUKA AWAK"
Arisya terkejut dan tersenyum "BE..   "kenapa awak senyum" kata Akhmal "ta ra pa pa" kata Arisya dengan malu.. kemudian hati Arisya pecah bagai baju BAP dikoyakkan selepas dengar yang si Akhmal ada perasaan dekat Amani*GBK*.. seminggu kemudian hubungan Arisya dengan si Akhmal makin renggan sebab Arisya menjauhkan diri daripada si Akhmal tu.. dia dah tak tahan tengak aksi ROMANTIK si Akhmal dengan Amani!

cuba anda bayangkan anda berada di tempat Arisya! sakit tak hati anda?

FAKTA: AMANI SAADAH BENCI PADA ORANG YANG MEMBERI HARAPAN PALSU  
               SEPERTI AKHMAL!


0 Comments:

Post a Comment


|