Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
novel~~
Sunday, July 7, 2013 • 3:37 AM • 0 comments



arghhhh! aku dah dapat novel yang aku nak hahahahah.. kay muka seronok! kalau aku, aku suka baca novel yang tebal-tebal tak main la novel nipis~~ tapi kalau novel to the best saller aku beli la.. nampak tak kecerewetan aku di situ..hahaha.. cakap pasal novel aku paling suka novel melur jelita sekarang aku dah ada 2novel dia tinggal lagi satu novel untuk lengkapkan koleksi.. kaki novel bestt giler kott.. paham-paham je laa...hahaha
dua-dua novel aku dah ada tinggal  I LOVE U STUPID


::muka axcited dapat novel::


0 Comments:

Post a Comment


|