Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
PISA
Friday, October 11, 2013 • 7:43 AM • 0 comments



assalamualaikum! lama tak mengadu dekat hang! almaklumla aku kan ostelian..hahaha.. selalu aku cer pasal hidup aku so kali ni pun sama hahaha! lawak tak jadi :p  kali ni nak cer pasal study hahaha.. almaklumla nak habis sekolah so exam nak dekat then PBS nak kena habiskan... aku kan 1st batch tahun depan PBS tak da tapi PBSMR ada!!! wahaaaaaa!!! sadlife :'( dah la soalan HOT. kay tadi kat sekolah cikgu buat bengkel untuk pbsmr pastu kena gabung dengan f1 aku acct tak tau nak group dengan sapa sebab aku tengak muka someone ni macam tak nak dengan aku so aku group dengan outsider pa susah then nak cari budak f1 .. eerr.. aku kan muka tembok " hampa nak group dengan kami tak.?" then depa kata ok ja so dalam group aku ada azrina, husna, alin, pykah dengan budak f1 yang aku tak ingat nama .. yang aku ingat latifah ja sebab muka dia hampir dengan tasya classmate aku.. best group dengan depa .. biasa laa mula-mula diam lama-lama hingar.. hahahah! bila buat soalan PISA tu tetiba rasa senang gilos! tapi untuk sesetengah soalan je la~~ hahahahah! time tu jugak laa aku tetiba merasakan diri aku pandai tapi untuk 1st set tapi lepas rehat aku dah tak berminat .. budak f1 pun samaa! hahahah~~ lawak laaaa~~  bagi sesiapa yang stalk blog ni *adaka.?* doakan aku dapat BAND 6 tahun ni dengan tahun depan :)

pening!

penat sangat!

macam ni la nak relese tension


0 Comments:

Post a Comment


|