Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
hope
Monday, December 30, 2013 • 12:22 AM • 0 comments



assalamualaikum :) korang nak tahu kenapa aku update pasal H O P E.?  kadang-kadang dengan secebis harapan dapat membuat kita cukup bahagia tetapi kalau kita harapan segunung tinggi dan harapan itu palsu dapat buatkan kita terasa sakit yang teramat sangat.. dengan harapan boleh buat aku sangat bahagia dan dengan harapan juga boleh buat aku mengais macam orang gila..that true about me ..aku paling tak suka orang bagi harapan palsu dekat aku dan orang yang aku sayang .. aku tak suka tengak kawan aku menagis just becouse she give a hope to someone that had just ruin her life.. aku harap supaya orang tu berhenti bagi harapan palsu dekat orang lain juga cukuplaa sekadar kawan aku jadi mangsa dia..  i just hope to be happy thats all :)

just want to be happy when i still alive :)


0 Comments:

Post a Comment


|