Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
movie
Friday, December 26, 2014 • 11:56 PM • 0 comments



Assalamualaikum,

result dah keluar dan aku tak tahu nak rasa apa tapi atleast aku still stay mashoor.

hmm. ok. sepanjang cuti ni family aku tak pergi mana-mana pun. ada la juga tapi sehari ja balik kampung sehari! pergi penang tu pun ambik resutl aku.

well aku agak jeles dengan budak-budak mashoor yang pergi bercuti sana-sini dengan family and even sapa-sapa yang keluar dengan kengkawan. family aku bukan jenis kaya sangat nak bercuti luar negara even nak pergi umrah.

tapi as anak-anak kita kena faham parents kita sibuk dengan kerja semuanya sebab kita. hahahaha. aku sebenarnya seronok juga stay dekat rumah bermalas-malasan tapi boring juga la kengkadang.

so untuk habiskan masa aku tengak movie dekat youtube je lhaa ataupun dekat mana-mana ja tapi bukan dekat panggung laa. semua movie yang aku tengak semua movie sedih dan romantik.hahaha.

first movie yang aku tengak

miracle cell no.7




aku rasa macam ketinggalan zaman sebab movie ni dah lama tapi kalau tengak berulang kali pun best jugak. cerita ni sedih dan jalan cerita dia sedih dan penuh kasih sayang seorang ayah.

warewolf boy



cerita ni pun best juga. kalau laa ada lelaki yang setia macam ni.hahaha. tapi sedih juga lhaa T-T.

A moment to remember



mula-mula tengak aku tak paham dan jalan cerita dia macam bahagia ja. tapi di sebalik kebahagian si heroin ada penyakit alzhemier . myy goshh sedihh. sediakan tisu uallss

more than blue



cerita ni pasal k dengan cream. dorang tinggal satu rumah dan dorang tak kawin dan tak bercinta. tapi sebenarnya dorang saling mencintai dalam diam dan ending dia sedihh broo Y-Y

happy ghost 

tajuk dia macam cerita ni seronok tapi cerita ni pun sedih juga. cerita ni pasal seorang lelaki yang cuba bunuh diri dan lepas satu percubaan bunun diri dia boleh nampak hantu dan ada 4 orang hantu share badan dengan dia. and yet ending dia sedih tapi bahagia

don't worry i'm ghost



cerita ni cah yang rekomenkan untuk aku.hero dia kurang hensem sikit tapi sedih bro lelaki tu hilang ingatan dan ada cerita bunuh-bunuh sikit

sad movie

movie ni memang tajuk dia sad movie. bagi aku ada certain part yang sedih dan ada yang tak tapi aku still menagis.hahahaha

dalam duduk tengak movie sedih ni aku tumpang menagis pasal result.hahahaha.tak laa tipu jaa. btw kalau nak tengak aku pesan siap-siap sediakan tisu dekat sebelah sebab cerita dia memang sedih. anyway kalau sesiapa nak recomend aku movie yang sedih bagitau la dekat tagbourd kay :)


0 Comments:

Post a Comment


|