Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
kehilangan
Friday, January 23, 2015 • 7:22 AM • 0 comments



Assalamualaikum,

how i miss my blog. aku tulis ni sebab aku bukan tapi kami hilang sesuatu yang berharga. kami yang aku maksudkan

yes kami batch 99 AIGS. kami mulakan persekolah di sekolah dan asrama yang baru.

rasa keterujaan yang tinggi dalam hati setiap orang

sapa yang tak teruja sekolah 8 tingkat asrama 7 tingkat pastu view dari sekolah memang cantik gila sebab sekolah kitorang dekat dengan laut. 

sapa yang sangka kami akan tempuhi pelbagai ujian pada awal tahun

peraturan ketat.penat.waktu memang padat gila

pada satu hari jumaat. 5 hari kita sekolah. form4 disuruh tunggu kami ingat pengetua nak briefing pasal aliran tapi.

ada antara kami terpaksa keluar dari sekolah kerana ada pelajar baru yang akan masuk dan sapa yang terpaksa keluar tu kena tunggu dalam dewan. dan bila dorang keluar semua muka baru lepas nagis.

time tu tak rasa apa lagi.

the sad moment was went farzana tell us that she will move on that day. i was crying a lot at that time because she was my roomate and we were planning so much things to do on saturday.

sapa tak sedih?

antara hari isnin dengan selasa aku tak ingat iffah, raihanah,qamarina,anis izzati pindah sekali pada hari yang sama.

sapa tak sedih? ada antara mereka bukan orang senang. dah beli dah uniform sekolah buku sekolah macam -macam lagi.

esoknya pulak hidayati pulak keluar. how i miss her laugh . kembar pindah juga tapi aku tak sedar dorang pindah

yang aku cerita ni semua budak-budak asrama but still ada budak outsider yang terpaksa keluar .

mungkin kami tak sekepala
kadang-kadang kami gaduh
kadang-kadang kami gelak
kadang-kadang kami bising

hidup mesti kena diteruskan. mereka pergi dan ada yang menggantikan kekosongan mereka tetapi tidak akan pernah sama.

apa-apa pun tak kira kita belajar dekat mana pun asalkan niat kita.

syukran


0 Comments:

Post a Comment


|