Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Human
Saturday, March 21, 2015 • 2:20 AM • 0 comments



Assalamualaikum,

berpeluh-peluh aku nak tulis post kali ni.hahahahaha

kaunseler pernah sekali bagitau dekat aku yang orang akan anggap dorang tak da masalah sebab dorang dengar masalah dan mungkin tolong cari jalan penyeleasain.hmmmm

yes.manusia mana yang takda masalah
manusia mana yang sentiasa happy
dan tak pernah bersedih.

tipu kalau aku kata aku takda masalah
kalau aku takda masalah dengan family aku mungkin akan ada masalah dengan orang lain

dan kita tak boleh salahkan orang tu kalau dia ada masalah
takkan kita nak avoid dia kawan dengan kita sebab dia ada masalah dengan sesiapa

hmmm manusia.
manusia ni banyak ragam

aku pernah jumpa seorang manusia
yang jumpa seseorang tu bila dia sedih ja
kalau happy dia blah macam tu ja
langsung tak kongsi kegembiraan yang dia ada

aku pernah jumpa manusia yang pentingkan diri
dia taknak buat benda tu kalau dia tak suka
dan dia susah nak terima sesuatu dari orang yang dia tak suka
susah nak hidup dengan orang macam ni

aku pernah jumpa manusia yang hanya berkawan dengan orang yang setaraf dengan dia
kalau yang tak setaraf tu say sorry la memang dia takkan tegur
kalau kita tegur pun dia pandang sebelah mata ja

dan aku tak tau nak describe manusia ni macam mana
dia kalau berpisah dengan geng dia
baru dia cari orang lain
time tu baru teringat kawan-kawan yang lain

aku?
aku tak tahu aku jenis manusia apa so describe aku ni manusia jenis apa dekat sini

aku pun tak tahu kenapa aku post entri macam ni.
hahahahahahahahaha
tapi jangan lupa describe dekat sini tau



0 Comments:

Post a Comment


|