Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
forum
Sunday, July 5, 2015 • 5:55 AM • 0 comments



Assalamualaikum,

selamat berpuasa uolls

hari selasa 2 hari sebelum puasa aku dengan kengkawan aku terkejut sebab

haritu kami lawan forum peringkat kelompok then dapat number 2 kalah dengan st george tapi cikgu kata kemungkinan tahun ni yang dapat number 2 pun akan pi negeri

tapi keputusan lambat sangat sampai kami ingat sampai di situ ja perjuagan kami namun setelah dua bulan

sebelum rehat syai datang kelas panggil aku dan er dan bagitau

dak-dak forum kena lawan lagi peringkat negeri.AHAAHAHAH

tak lawak kot!

pastu lepas rehat terus tak masuk kelas sebab nak practise

dulu practise ada kak farah
dulu practise ada cikgu tengak

tapi kali tak kami practise sendiri

hari pertandingan cikgu masyitah takda so dia macam getar sangat

bila sampai dekat SMKBJ kami ingat nak psiko orang

tapi  kami yang terkena psiko

dh la time tu hujan then takda tempat duduk

dapat giliran A2

semua sekolah ada 14 tau so depa pecah dua group A dengan group B
dah la dapat number 2

time lawan tu aku duduk tak diam hmmm dapat pulak kerusi yang bergoyang hmm lagila
cakap ikut suka ja
nasib soalan senang la jugak

then lepas lawan kami pi kantin makan-makan seriously time tu rasa macam kena balik awal dan kami memang na balik awal tak larat dh

then tiba-tiba kak una(sggs) mai kata kami kena pi final

time tu kami macam terkejut beruk sebab yalah sapa sangka dapat pi final hahahaha

dia macam time tu semua sekolah yang tak dapat pi final macam tak puas hati tapi takpa mungkin ini rezeki mashoor tahun depan siapa tahu kan?

so time final tu takut gila ya lah semua sekolah yang masuk final semua pernah pi kebangsaan.

mashoor dapat giliran yang keempat so kami tau la sikit-sikit apa yang perlu kami buat

dan tetiba cikgu jalilah mai dia motivate dan semangat. time tu rasa tenang sikit hahahaha.

then time final.hahahahaha

boleh pulak aku cakap bla bla bla pastu tetiba cakap ok. hahahaha. ada beberapa yang senyum tengak aku buat salah.

k. time soalan spontan dia tanya peranan masyarakat dan dia spesifikkan masyarakat jadi jiran.wuhaaaaaaaa

tak pernah terfikir pun so aku main jawab ja.

bila habis kami berserah ja semua kat Allah dan kami tak kisah dapat number 4

then bila depa umum keputusan dari number 4 kami dh get ready nak bangun tapi bukan kam
hahahahah

bila umum number 3 pun bukan kami hahahhaha

bila umum number 2 SMKA (P) AL-MASHOOR di sebut

ya Allah time tu tak tau rasa apa dia macam tak percaya ja.

tapi kali ni takda number 4 dia cuma ada number 1sampai 3 dan tempat yang ke3 ada dua sekolah.




ALHAMDULILLAH



0 Comments:

Post a Comment


|