Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Kehilangan
Monday, November 9, 2015 • 6:24 AM • 1 comments



Assalamualaikum,

dah lama ana menghilangkan diri. dia sebenarnya mood nak update blog tu takda dan rasa malas sangat

lagipun result exam ana tak la bagus sangat so kalau ana nak update blog tu ana rasa sebersalah sikit.hahahahahah

so sekarang exam pun dah habis dan bukan bermakna ana nak bersenang-lenang ana tau next year ana akan naik form5 dan dah nak ambik SPM pun so cuti ni ana ingat nak study.

hahahahahaha
doakan eh.

lama juga ana hiatus bukan ana takda cerita nak update banyak cerita sebenarnya tapi tu la sebab banyak sangat cerita sampai satu pun tak ter update

benda latest dalam hidup ana adalah ana akan kehilangan sahabat-sahabat ana.

okay ana mengaku kawan-kawan ana yang keluar bukan semua ana rapat tapi tau tak manis ukhwah tu macam mana.

sedih.
hampir 4 tahun kami bersama

ada yang keluar awal tahun dan ada yang keluar akir tahun
dia macam dia mula dengan kesedihan dia tutup pun dengan kesedihan

sahabat-sahabat biarkan benda yang lalu. buat apa nak ingat benda yang menyakitkan hati.

ALLAH KNOW THE BEST

benda yang jadi ni mesti ada hikmahnya. mungkin Allah nak sahabat-sahabat jadi lebih baik.

berani kerana benar. ana akan selalu doakan sahabat-sahabat ana

SPM nanti buat elok-elok buktikan dekat cikgu-cikgu yang antuna semua mampu dan buat cikgu-cikgu rasa menyesal

and lastly tolong jangan buang kami di sini sebab kami semua selalu ingat hampa semua dalam doa.



do good to every one and trust no one



1 Comments:

Blogger Nisa Zamberi said...

goodluck SPM next year ;)

November 9, 2015 at 7:56 AM  

Post a Comment


|