Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Reply
Monday, November 9, 2015 • 8:18 AM • 0 comments



Dear aishah,

weh apa pasal blog hg sedih sangat ni

hang tau selama 4 tahun kita kenal baru 2 kali kita jadi classmate then baru first time kita jadi table mate

dan tahun yang first masa form 1 dan aku tak sangka tahun ni last.

weh hang banyak ajar aku erti kehidupan.

hang ajar aku macam mana nak jadi kuat.

maaf kalau aku buat hang terasa
maaf kalau aku buat hang sakit hati
maaf kalau aku asyik ambik barang hang
maaf kalau aku bayar hutang lambat
maaf kalau hang rasa aku tak hargai hang
maaf kalau hang rasa aku berubah
maaf kalau aku tak mampu jadi sahabat yang baik

dan

maaf kalau aku tak mampu tarik hang kalau hang jatuh

seriously aku tak tau nak describe macam mana. aku speechless. aku tak tau nak react macam mana.

kadang-kadang pindah itu lebih baik.
mungkin tu salah satu perancangan Allah untuk hg.

percaya dengan DIA okay?

seriously aku tak suka orang cakap pasal hang sebab depa tak tau hang sapa. depa tak tau cerita hang.

aku marah sangat sampai satu tahap aku sampai hampir tergaduh sebab aku sayang hang weh.

hang antaera sahabat yang aku sayang.
tipu kalau aku cakap aku tak sayang hang weh.

I LOVE OUR FRIENDSHIP. LET BE SAHABAT TILL THE END. OKAY?






0 Comments:

Post a Comment


|