Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Sentiment
Monday, November 23, 2015 • 12:49 AM • 0 comments



Assalamualaikum,

SIMPOSIUM KEMPIMPINAN PENGAWAS DAN PEMBIMBING RAKAN SEBAYA PERINGKAT ASEAN

{ PART II}

okay ana tak habis lagi nak cerita pasal simposium tu

lagipun mood tu masih ada dan simposium tu sangat best sampai meninggalkan impak yang mendalam dalam diri ana

ana rindu sangat

group.semua orang.fasi.

okay benda yang ana tak boleh lupa bila ana dengan orang lain kena prank,

time tu malam kebudayaan then depa kata ada anugerah penonton terbaik kot tak silap

dalam diri ana, ana dok kata bukan ana then macam mana depa nak pilih dalam keadaan gelap.

tapi

tup tup.

nama ana kena panggil.

dah la time tu ana punya skirt labuh namateyy pastu kasut tu ketat sakit kaki kot.

ana  pun jalan la ala ala puteri gituu
{ pi mampus}

then fasi suruh pilih satu alat muzik untuk buat persembahan.

ana pilih yang senang je la. nasib main lagu rock n roll

lepas tu fasi kata tak best dan kami kena duduk tak boleh kalih belakang kalau tak tersingkir

dalam hati ana, takkan depa nak prank birthday ana kot sebab esok tu birthday ana atau takkan depa nak prank birthday dak dak lahir bulan november

hahahahahaahah

tup tup

betullah tekaan ana. depa sambut birthday dak dak yang lahir bulan november.

dan petang tu

ana dengan ainin pi lari masuk 7e beli maggi.

usah ditanya nak buat apa.

malam terakhirkan so enjoy la dengan maggi.

sapa potong bawang ni. meleleh air mata cek

okay then

benda paling sedih bila ada majlis penutup.

sedih weh. sekejap je kot.

okay. stop felling felling sedih.

seronok bila satu kumpulan

macam-macam negeri
macam-macam kerenah
macam-macam loghat

hahahahaahhaa

bagi ana,

ana sekolah perempuan then ana agak kekok dengan laki sebenarnya tapi bila dah selalu pergi kem dan dah biasa

tapi still ana jaga batas okay.

boleh la. entah la. tak tahu.

ada yang daripada

Terengganu
Negeri Sembilan
Sarawak
Putrajaya
Kelantan
Johor 
Perak
Pulau Pinang
Thailand

setiap sorang dari kumpulan ana ajar ana sesuatu yang sebelum ni ana tak sedar.

hahahahahaha

jangan salahkan perpisahan kerna tiada perpisahan jika tiada pertemuan
tak silap ana, ana ada bagitau yang ana satu bilik dengan ainin kan dan ada satu lagi roomate ana nama dia syaza. sbp sains pokok sena. one of geng utara.

dari kiri{ainin,ana,syaza}


comel comel gitu.
ala-ala puan seri gituu

hahahahaha


sebelum pergi simposium kawan ana ijat dia dare kata ana akan jadi peserta paling pendek.

tapi tak.

hahahaha k gurau.

pemimpin yang hebat tidak bergantung kepada saiz fizikal namun kecerdasan minda untuk menyelesaikan sesuatu masalah mahupun menyusun strategi untuk memajukan sesuatu perkara.

jadi sesiapa yang saiz fizikalnya kecil jangan malu untuk menyuarakan pendapat antum di khalayak rama.

buktikan kredibiliti antum sebagai pemimpin.

ana nak pesan lagi,

bila dekat sesuatu tempat jangan malu untuk jadi diri sendiri.

buang sifat malu tapi guna perasaan malu di tempat yang sesuai

dan

macam mana nak jadi pemimpin kalau tak berani nak suarakan pendapat.

masing-masing punya cara yang tersendiri untuk melakuan sesuatu dan tak perlu ikut cara orang lain

setiap individu mempunyai gaya dan cara yang tersendiri kerna itu allah menciptakan manusia itu pelbagai jenis.

so sahabat lepas ni

jadi diri sendiri
sayang diri sendiri sebelum sayang orang lain
percaya akan diri sendiri

dan

yakin kita mampu jadi bakal pemimpin yang hebat.






0 Comments:

Post a Comment


|