Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Road to form 5
Tuesday, December 22, 2015 • 2:42 AM • 0 comments



Assalamualaikum

okay dia macam ana jarang update blog tapi bila ana dah update blog dia rasa macam seronok pulak

almaklumla kalau tulis blog ikut mood macam ni laa

ana nak minta maaf to those yang blog walking dekat ana nanti ana ziarah okay heheheh tu pun ikut mood jugak hehehe sorry

ana nak masuk form 5 2016 ni so ana macam arhh ana macam tak percaya

sebab ana macam tak reti nak sedar diri nak study then dengan size ana

tapi that not mean yang ana tak payah study kan takpayah ambik sspeeeyeemm tahun depan

so ana dah plan macam-macam dah tahun depan

ana berazam macam-macam jugak

tapi em em ana takut jadi macam tahun ni jugak

but still kalau ana nak something ana kena berusaha untuk dapatkan apa yang ana nak

senior ana pernah ada kat ana "sapa lagi yang nak paksa diri kita kalau bukan kita"

seriously nak study nak buat hw tu kadang-kadang terasa berat sangat tapi kalau kita tak buat sapa lagi yang nak buat kat kita

betul tak?

takkan antum nak buat hw kat ana kot.

hahahahahah ana gurau ja.

nanti la ana post azam ana apa hahahah.

then next year jugak ana jadi senior huahuahuahua

tahun ni ana mengaku ana rasa ana jadi senior form 4 yang teruk sebab sikit sikit nak marah nak naik angin tak tentu pasal

to junior yang baca hakak minta maaf tau tapi tahun depan berubah la jadi diam dekat tempat yang tertentu dan solatlah berjemaah ya.


hmm okay sampai sini ja kot tetiba tak da idea hahahahah.

love the way you are


0 Comments:

Post a Comment


|