Home About friends Instagram Follow Dash

Le Owner

"
"cos of Allah we still alive in this world."

Memory



tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
chingu
Thursday, June 7, 2018 • 9:04 AM • 0 comments



Assalamualaikum

lamakan hilang ((acah ja lebih))
tak bukan apa lama dah nak update tapi macam ada ka yang nak baca sebab zaman blogging ni kan macam dah ketinggalan so ada lagi ka yang membaca. sekarang kan ramai yang buat vlogging dan ana pernah juga terfikir nak buat tapi bila fikir balik tak payah la

ana ni pemalu orangnya ((menyampah))

atas tu mukadimah okay hahahahahahah

sepatutnya ana post pasal macam mana life ana dekat matrik, matrik ni best ke tak, classmates macam mana but then im to busy with kdrama hewhewhew

so basically malam ni nak post pasal sorang kawan ana ni. unik weh serious

definitely perempuan hahahhaha. she is kelantanesee  well dah boleh bayangkan dia ni molek orangnya. kecik ja sama tinggi ja dengan ana ala tak jauh beza pon

so how our first met?

eh lupa pulak nak kenalkan nama dia azlin. okay so dia dari modul lain kira tukar kelas ni. ana ni peramah orangnya ((flip tudung)) so ana la tegur dulu hahahahha. dari jauh ana dah tahu dia ni mesti pendiam ni.

lepas lama kenal tekaan ana tepat. malang ah dia dapat satu kelas dengan ana sebab ana ni hingaq dan ana tak suka tengok orang duduk diam macam ee tak boleh macam nak kacau hahahahhaa

and kami ada persamaan which azlin pun asal sekolah agama perempuan sahaja okay so bila ada masalah memang faham sangat ah

ana bersyukur sangat sebab at least ada orang faham masalah ana. lagi best bila kami ni berjiran rupanya. satu aras dekat blok kediaman lagi senang la kan nak cari. ana suka orang cari ana maksudnya i am happy if you let me know your problems.

yelahh sakit kot pendam sorang sorang. ana risau tau lagi lagi orang yang jenis pendiam ni.

dear azlin,

thank you so much for this 1 year i really appreciated it. serious seronok.

i am so so sorry kalau ada sakitkan hati tanpa sengaja  macam tak reply wasep atau tak angkat call. serious sorry sangat. sorry kalau hg rasa selama ni aku macam layan tak layan hg ka sorry sangat. dia macam aku kawan dengan niat aku memang nak berkawan. when i know your problems i really wanted to help you. aku tahu hg tak percaya best friend ya aku pun tak percaya sebab tu aku taknak hg depend kat aku sangat. you need to be strong for yourself sebab satu hari nanti kalau hg jatuh hg boleh bangun sendiri without any help. i know you can do it.


last eh dont overthinking so much okay. nak happy? fikir yang baik baik aja okay.


0 Comments:

Post a Comment